En schysst burgare kräver en riktigt bra milkshake!

TUGG Burgers succékedjan från Borås uppgraderar sina milkshakes med kvalitetsglass från Lejonet&Björnen.   

De senaste åren har konsumenternas intresse för lokala, naturliga och högkvalitativa livsmedel ökat radikalt. TUGG Burgers brinner för att laga schysst käk som inte kostar en förmögenhet. De serverar burgare på kött från noga utvalda gårdar och maler sitt kött varje morgon för att det ska vara av bästa kvalité. Detta går helt i linje med Lejonet&Björnens värdegrund vars alla glassar och sorbeter tillverkas med naturliga råvaror och med hantverksmässiga metoder.

”Riktigt roligt att få jobba ihop med en så otroligt bra glass, det kommer höja våra redan bra shakes till en ny nivå, säger Karin Dahlin Sverigechef för TUGG Burgers”

TUGG Burgers startades 2014 i Borås. Idag har de 4 enheter i Borås, Göteborg, Lund och Malmö. Redan efter sommaren öppnar företaget ytterligare en restaurang i Helsingborg. Målet är att öppna ytterligare en enhet innan 2018 års slut.

”Vi ser fram emot att bli helhetsleverantör av vår svenska kvalitetsglass till TUGG Burgers som delar vår värdegrund om bra råvaror till produkter som kunderna verkligen uppskattar, berättar Katarina Mild, VD och ägare av Lejonet&Björnen”

Ytterligare information lämnas av:

Katarina Mild, VD / Ägare Lejonet&Björnen

Tel: 0706-668040

Karin Dahlin, Sverigechef, TUGG Burgers  

Tel: 0704-088063

TUGG