Glassfamiljen utökas

Lejonet & Björnen utökar glassfamiljen – är du en person med stort engagemang som söker ett variationsrikt arbete?

Lejonet & Björnen startades 1977 och är lika starkt förknippat med Göteborg som Avenyn, Feskekôrka och en halv special. I mer än 40 år har man stolt producerat glass utan färgämnen eller tillsatser! Lejonet & Björnen arbetar efter värdeorden; passion, professionalism och kamratskap. Ord som genomsyrar verksamheten och som är en del av de hemliga ingredienserna i de drygt 40 olika glass- och sorbetsmakerna.

Nu behöver glassfamiljen växa och utökar inom kok, produktion och lager.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen vi söker kommer att ha tre olika ansvarsområden; kok, produktion och lager.

I din roll som koksättare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av: att koka glass efter unika recept, rengöring, allmän skötsel och underhåll av utrustning,

Som maskinoperatör på produktion arbetar du med: maskinmontering, producera och övervaka produktionen, maskinskötsel, städa och diska maskiner, tankar o dyl. samt packning av färdiga produkter.

Som lagerarbetare arbetar du med traditionellt lagerarbete med in- och utleveranser, orderplock och iordningställande av fryslager.

Arbetet med äkta råvaror innebär också lite andra arbetsuppgifter. Bl.a. kommer du och dina kolleger skala 10 ton bananer under ett år. Kvalitet och teambuilding när den är som bäst!

 

Din profil

Ett plus om du är galen i glass, vi vill gärna höra vilken din favoritsmak är när vi träffar dig.   Vi ser att du som söker jobbet är en noggrann och ansvarsfull person som gärna har erfarenhet av livsmedelsproduktion. Har du kanske även ett mekaniskt och tekniskt intresse och ett truckkort får du döpa årets glassnyhet. Har du inte det? Sök jobbet ändå!

För att vara aktuell för denna tjänst ska du behärska svenska i tal och skrift och ha en avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha utbildning inom teknik, industri eller livsmedel.

Är du lika äkta som den goda glassen? Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via info@lejonetochbjornen.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 19 mars 2018. Märk din ansökan med: GLASSFAMILJEN UTÖKAS!

KatHåk