Lejonet & Björnen expanderar och söker Säljande distributör Stockholm Syd dvh

Lejonet & Björnen söker person med stort engagemang som söker ett variationsrikt arbete såsom säljande distributör i södra Stockholm

Lejonet & Björnen startades 1977 och har i mer än 40 år producerat glass utan färgämnen eller tillsatser! Lejonet & Björnen arbetar efter värdeorden; passion, professionalism och kamratskap. Ord som genomsyrar verksamheten och som är en del av de hemliga ingredienserna i de drygt 40 olika glass- och sorbetsmakerna.

Nu behöver glassfamiljen en person som kan skriva under på värdeorden och som brinner för nöjda kunder!

Är du en driven person med passion för mat och försäljning? Trivs du med ett självständigt arbete där du även har en tydlig teamtillhörighet? Vi erbjuder rätt person att bli en viktig medarbetare hos oss där vi tillsammans vill göra livet bättre med god glass.

Ditt uppdrag
I rollen som säljande distributör är det din huvudsakliga uppgift att försörja våra kunder inom dvh och café med våra produkter genom direktleveranser från vår glassbil. Du ska bidra till företagets försäljning och utveckling inom ditt distrikt, vårda samt bygga goda och långsiktiga kundrelationer. Ditt distrikt är Stockholm Syd, Sörmland och Östergötland och du jobbar nära andra säljare i ett team.

Med fokus på affärsnytta kommer du att aktivt arbeta med vår distribution, plats i butik och sortimentsutveckling i syfte att driva och utveckla vår och kundernas försäljning och lönsamhet.

Du arbetar självständigt och systematiskt med att besöka kunderna i ditt distrikt och din arbetsdag präglas av högt tempo och mycket kundkontakt.

Tjänsten utgår från Stockholm.

Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll är du tävlings- och resultatorienterad, affärsdriven och brinner för försäljning och kundrelationer. Att du är strukturerad, har god planeringsförmåga och tycker om att skapa nya relationer är också förmågor vi värdesätter högt. B-körkort är ett krav.

Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat samt din förmåga att arbeta i team. Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har någon form av säljerfarenhet och då gärna från dagligvarubranschen som säljare eller arbetat med inköp av varor i butik.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete. Har du stor social kompetens, självförtroende, hög drivkraft och är kreativ och resultatorienterad – ”då är du en av oss i glassfamiljen Lejonet&Björnen”.

Kontakta oss
Har du intresse för den här tjänsten skicka oss ditt CV och ett personligt brev på info@lejonetochbjornen.se märk Säljande distributör, senast den 6april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan omgående. Rekryteringen kan därför komma att avslutas innan rekryteringstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!

KatJocke