Lejonet&Björnen expanderar och söker Säljande distributör Stockholm Syd dvh

Lejonet&Björnen söker Säljande distributör Stockholm Syd dvh

Vi vill skapa njutning med god glass. Glass gjord på äkta råvaror och inga färgämnen. Glass som vi kan vara stolta över. Som skapar glädje och som är något man vill dela med sig av. Vi har tillverkat glass i 40 år och har en passion för det vi gör. Vårt huvudkontor och produktion ligger i Göteborg. Och i november flyttar vi in i vår nybyggda glassfabrik och vi är nu redo för att expandera i våra primära marknader; Stockholm, Göteborg och Skåne. www.lejonetochbjornen.se

Placering: Stockholm Syd, Sörmland, Östergötland

Är du en driven person med passion för mat och försäljning? Trivs du med ett självständigt arbete där du även har en tydlig teamtillhörighet? Vi erbjuder rätt person att bli en viktig medarbetare hos oss där vi tillsammans vill göra livet bättre med god glass.

Ditt uppdrag
I rollen som säljande distributör är det din huvudsakliga uppgift att försörja våra kunder inom dvh med våra produkter genom direktleveranser från vår glassbil. Du ska bidra till företagets försäljning och utveckling inom ditt distrikt, vårda samt bygga goda och långsiktiga kundrelationer. Ditt distrikt är Stockholm Syd, Sörmland och Östergötland och du jobbar nära andra säljare i ett team.

Med fokus på affärsnytta kommer du att aktivt arbeta med vår distribution, plats i butik och sortimentsutveckling i syfte att driva och utveckla vår och kundernas försäljning och lönsamhet.

Du arbetar självständigt och systematiskt med att besöka kunderna i ditt distrikt och din arbetsdag präglas av högt tempo och mycket kundkontakt.

Tjänsten utgår från vårt lager i Globen, Stockholm.

Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll är du tävlings- och resultatorienterad, affärsdriven och brinner för försäljning och kundrelationer. Att du är strukturerad, har god planeringsförmåga och tycker om att skapa nya relationer är också förmågor vi värdesätter högt. B-körkort är ett krav.

Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat samt din förmåga att arbeta i team. Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har någon form av säljerfarenhet och då gärna från dagligvarubranschen som säljare eller arbetat med inköp av varor i butik.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete. Har du stor social kompetens, självförtroende, hög drivkraft och är kreativ och resultatorienterad – ”då är du en av oss i glassfamiljen Lejonet&Björnen”.

Kontakta oss
Har du intresse för den här tjänsten skicka oss ett personligt brev på info@lejonetochbjornen.se märk Säljande distributör, senast den 30 september. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan omgående. Rekryteringen kan därför komma att avslutas innan rekryteringstiden gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan.

Joakim Rydberg2