Lejonet&Björnen satsar på veganskt

Nu lanserar vi ytterligare en vegansk glass på 0,5 liter för DVH, vegansk choklad. Det blir den andra veganska glassen i sortimentet och den första i ny design.

Det är en krämig chokladglass med en gnutta havssalt som tillsammans med jordnötter bryter av den söta veganska kolasåsen vi virvlat i, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare Lejonet&Björnen.

Efterfrågan av fler veganska glassar har varit hög och det känns självklart att lansera ytterligare en smak på 0,5 liter för DVH, säger Katarina Mild, VD / Ägare Lejonet&Björnen.

Utöver nyheten vegansk choklad har den populära glasstillverkaren en vegansk mangoglass som placerade sig på företagets top 10 lista under 2018.

Basen i de båda veganska glassarna är Kung Markattas ekologiska kokosmjölk som gifter sig med choklad respektive mangosmaken på ett naturligt sätt.

De båda veganska glassarna, samt Lejonet & Björnens två sorbeter; hallon och passion som båda är fria från animaliska produkter och därmed är veganvänliga, är nu märkta med Djurens Rätt symbol. Detta för att förtydliga och förenkla för konsumenten.

Ytterligare information lämnas av:

Katarina Mild

VD/Ägare, Lejonet&Björnen

Tel: 070-666 80 40

dekal_vegan