Nu förvärvar vi Glasskaféet Lysekil!

Lejonet&Björnen förvärvar Glasskaféet Lysekil vid centrala Kungstorget i Lysekil. Förvärvet blir det andra glasskaféet helt och hållet i Lejonet&Björnens egen regi.   

För 12 år sedan startade Ann-Christine och Alf Brattin Glasskaféet Lysekil och har från början sålt glass från Lejonet&Björnen. Glasskaféet som är beläget vid Kungstorget är en populär träffpunkt i Lysekil.  

”Att när jag nu tänker gå i pension är det med glädje, och en stor fjäder i hatten, att det var just Lejonet&Björnen som köpte verksamheten, säger Ann-Christine Brattin tidigare ägare för Glasskaféet Lysekil.”

För snart tio år sedan tog Håkan och Katarina Mild över Lejonet&Björnen och såg potentialen i varumärket och dess produkter. Företaget går bra och håller ett starkt fokus på marknadstillväxt. Företaget driver sedan tidigare Glasscafét på Danska Vägen i Göteborg.

”Vi ser förvärvet av Glasskaféet Lysekil som en självklar tillväxt av Lejonet&Björnen. Det är en väletablerad rörelse som kommer att bidra till att förstärkta vår position på västkusten, berättar Katarina Mild, VD och ägare av Lejonet&Björnen”

Glasskaféet Lysekil övergick i Lejonet&Björnens regi den 1 juni 2018, och kommer att vara öppet sommartid från Valborg till slutet av september.

Ytterligare information lämnas av:

Katarina Mild, VD / Ägare Lejonet&Björnen

Tel: 0706-668040

Ann-Christine & Alf Brattin, tidigare ägare Glasskaféet Lysekil

Tel: 0703-147766

Lysekil_1