Glassfamiljen utökas!

Lejonet & Björnen utökar glassfamiljen – är du en person med stort engagemang som söker ett variationsrikt arbete?

Lejonet & Björnen startades 1977 och är lika starkt förknippat med Göteborg som Avenyn, Feskekörkan och en halv special. I mer än 40 år har man stolt producerat glass på naturliga ingredienser och utan färgämnen! Lejonet & Björnen arbetar efter värdeorden; passion, professionalism och kamratskap. Ord som genomsyrar verksamheten och som är en del av de hemliga ingredienserna i de drygt 40 olika glass- och sorbetsmakerna.

I början på januari 2021 behöver glassfamiljen växa och vi utökar inom kok, produktion och lager till vår glassfabrik i Högsbo, Göteborg.

Du blir en av fyra personer med likadana arbetsuppgifter, vi tillämpar rotation var 4:e vecka.

Rollen vi söker kommer att ha tre olika ansvarsområden; kok, produktion och lager.

I din roll som koksättare består dina arbetsuppgifter i huvudsak av att koka glass efter unika recept, rengöring, allmän skötsel och underhåll av utrustning.

I produktion arbetar du både som maskinoperatör och med paketering. Där ingår följande arbetsuppgifter: maskinmontering, producera genom att fylla emballage, övervaka produktionen, maskinskötsel, städa och diska maskiner, tankar o dyl. samt packning av färdiga produkter.

Som lagerarbetare arbetar du med traditionellt lagerarbete i frys, kyl och torrlager. Arbetet innefattar in- och utleveranser, orderplock och iordningställande av lager. Ca 4 timmar per dag i fryslager.

Arbetet med naturliga råvaror innebär också lite andra arbetsuppgifter. Bl a kommer du och dina kollegor att koka vaniljstänger och fylla tankarna med våra frukt- och bärpuréer. Kvalitet och teambuilding när den är som bäst!

Din profil:

Ett plus är om du är nördig i något precis som vi är i glass, vi vill gärna höra om din passion för din hobby eller intresse och givetvis vilken favoritsmak du har ibland våra drygt 45 glassar. Vi ser att du som söker jobbet är en noggrann och ansvarsfull person som gärna har erfarenhet av livsmedelsproduktion. Har du kanske även ett mekaniskt och tekniskt intresse och ett truckkort får du döpa årets glassnyhet. Har du inte det? Sök jobbet ändå! Tränar du kontinuerligt är det ett stort plus då det är tunga lyft i arbetet och vi har ett stort intresse jämte glass för just sport.

För att vara aktuell för denna tillsvidareanställning ska du ha körkort, behärska svenska i tal och skrift och ha en avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha utbildning inom teknik, industri eller livsmedel.

Är du lika äkta som den goda glassen? Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via info@lejonetochbjornen.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 1 december 2020. Jobbstart hos oss den 11 januari 2021.

Märk din ansökan med: GLASSFAMILJEN UTÖKAS!

sara_produktion