Lejonet & Björnen blir officiell supplier till golftävlingen Scandinavian Mixed

Vi är glada och stolta att presentera Lejonet & Björnen som officiell supplier till världens första mixade golftävling för damer och herrar. Scandinavian Mixed är ett golfevenemang på PGA European Tour som i år presenterar ett nytt och internationellt unikt koncept. För dig som älskar glass och golf av högsta kvalitet är detta ett tillfälle för en fantastisk upplevelse.

Den 10–13 juni spelas golftävlingen på Vallda Golf & Country Club där Sveriges genom tiderna bästa golfspelare, Henrik Stenson och Annika Sörenstam, står som värdpar. Tävlingen genomförs i ett nytt format där herrar och damer möter varandra på en och samma bana, samt spelar om samma prispott. Scandinavian Mixed skapades framför allt för att uppmärksamma innovation och jämlikhet.

Lejonet & Björnen väljer att gå in som officiell leverantör till Scandinavian Mixed då vi når en attraktiv målgrupp som vi tror värdesätter lokala leverantörer och ett gediget hantverk. I sammanhanget vill vi även förtydliga vår position som en svensk premiumaktör på glassmarknaden.

”Vi är ett företag som är engagerade och passionerade och bryr oss om. Relationen är väldigt viktig för oss. Lejonet & Björnen vill givetvis vara en del av ett arrangemang där jämställdhet, miljömedvetenhet och hållbarhet sätts i fokus”, säger Katarina Mild, VD och ägare Lejonet & Björnen.

”Trevligt med ett varumärke som satsar på premiumsegmentet och som vi är glada att kunna erbjuda våra besökare. Lejonet & Björnen har en miljömedvetenhet som ligger i linje med våra värderingar. Det blir helt enkelt ett bra partnerskap”, säger Claes Nilsson, Commercial Director Scandinavian Mixed.

claes_mattias