Nyheter

paskbomb_3

Letar du efter en god dessert till påsk? Beställ vår påskbomb!

Den består av vår krämiga Chocolate De Belize, som enligt vår glassmästare Anders är en av de godaste chokladglassar vi gjort, kombinerad med Williamspäronssorbet med touch av ingefära som på ett behagligt sätt bryter av den rika chokladsmaken med sin sötma och hetta.

Prydligt dekorerad av vår duktiga konditor Moa i påskens tema.

Beställ på tel 031-19 99 33 eller via mail glasscafe@lejonetochbjornen.se

Amanda_4

Vi har öppet som vanligt kl 11-18 på vårt Glasscafé och vi följer såklart noggrant myndigheternas rekommendationer vilket gör att vi gör allt vi kan för att ni som våra glasskunder ska få en så bra och trygg upplevelse som möjligt hos oss.

Normalt så har vi mycket höga hygienkrav men har förstås ytterligare skärpt till dessa mot bakgrund av det aktuella läget. Torkar extra och ofta på alla öppna ytor och handtvätt är hos oss redan en självklarhet!

Normalt tar vi emot kontanter men ber er nu om att betala med kort eller swish.

Amanda_1

Vi söker dig som vill vara en del av vårt glassiga team i vår och sommar!

Vi har passion för vår glass och älskar att se hur nöjda våra kunder blir när vi serverar den till dom!

Nu söker vi passionerade personer som gillar att jobba i team och har mycket positiv energi att förmedla till kunder och kollegor.

Vi har öppet hela året på vår välbesökta glassbar; Danska vägen i Göteborg. Med vårsolen kommer glassuget och då behöver vi förstärka vår redan stabila arbetsgrupp med ytterligare personer.

nyårsbomb

Under 9 år levererade vi glassbomber till Nobelfesten. En tradition vi tagit vidare i form av vår nyårsbomb där varje års smaker annonseras som idag, på Nobeldagen. 2019 års smaker är vår nya krämiga Chocolate De Belize, som enligt vår glassmästare Anders är en av de godaste chokladglassar vi gjort, kombinerad med Williamspäronssorbet med touch av ingefära som på ett behagligt sätt bryter av den rika chokladsmaken med sin sötma och hetta. Dessa smaker skapar den perfekta avslutningen på just din nyårsmiddag!

rescued

30% av all frukt som odlas slängs. Låter det galet? Kanske det, men det är sant. Och bananer är en av de frukter som vi slänger mest. Men nu blir det ändring på det. I dagarna lanserar Rescued en veganglass och en gräddglass på räddade bananer tillsammans med Lejonet&Björnen.

lob_gruppbild_1

Lejonet & Björnens nya identitet och förpackningar är nominerade till Svenska Designpriset 2019. Lejonet & Björnens branding & designbyrå Motherland är med och tävlar med den nya designen i kategorin förpackning/identitet.  

produktion_3

Vi söker en kollega som vill säsongsarbeta tillsammans med oss under maj-augusti.

Det innebär att du ska kunna jobba hela sommaren när ordinarie personal är ledig.

Jobbet är i huvudsak i produktionen men även till viss del lagerarbete och distribution.

Dina arbetsuppgifter

dekal_vegan

Nu lanserar vi ytterligare en vegansk glass på 0,5 liter för DVH, vegansk choklad. Det blir den andra veganska glassen i sortimentet och den första i ny design.

Det är en krämig chokladglass med en gnutta havssalt som tillsammans med jordnötter bryter av den söta veganska kolasåsen vi virvlat i, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare Lejonet&Björnen.

Efterfrågan av fler veganska glassar har varit hög och det känns självklart att lansera ytterligare en smak på 0,5 liter för DVH, säger Katarina Mild, VD / Ägare Lejonet&Björnen.

lob_gruppbild_1

I det höga bruset av kommunikation är det viktigt att komma fram med sitt budskap. Därför uppdaterar vi nu vår förpackningsdesign för att bli ännu tydligare i vår position som premiumaktör.

Kat_Hak_NK

NK saluhall slår upp sina dörrar den 7 mars efter en stor omvandling och vi står för glassutbudet. Den nya NK Saluhall har ett nytt gastronomiskt koncept där smakupplevelsen står i centrum. Vi erbjuder svensk glass i olika former, från kula till tårta. Idag ingår både ekologiska och veganska varianter i det breda sortimentet.  

”Vår nya glassbar kommer att ge Stockholm tillgång till vårt omtyckta utbud där varje produkt har ett unikt recept. Jag väljer alla ingredienser främst från lokal, regionala och nationella leverantörer.”, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare.