En dessert med glass i fokus som gör dig till hjälten i köket!

KARAMELLISERAD ANANAS MED GLASS


Ingredienser:

  • Italiensk vanilj

  • Ananas

  • Smör

  • Socker


Ingredienser dekoration:

  • Kolasås

  • Kokosflakes

  • Ananasblad

Gör så här:

1 servering.

  1. Skiva ananas och stek i stekpanna med smör. Strö över socker och låt det karamelliseras över ananasen.

  2. Lägg ananasen på ett snyggt serveringsfat.

  3. Skopa upp Italiensk vanilj och lägg på ananasen.

  4. Ringa över kolasås och rostade kokosflakes.

  5. Dekorera fatet med ananasblad om så önskas.

  6. Servera och njut!

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

Föregående
Föregående

Chocolate Sundae