Kärlek i varje tugga!

PRINSESSTÅRTA MED EN TWIST


Ingredienser prinsesstårta:

  • Vit Choklad & Hallon

  • Tårtbotten

  • Hallonsylt

  • Grädde

  • Marsipan


Ingredienser dekoration:

  • Marsipan ros

  • Florsocker

Gör så här:

1 servering.

  1. Vispa grädden lätt.

  2. Tryck ut en tårtbotten och marsipan med glaset du ska servera i, lägg tårtbotten i glaset.

  3. Lägg hallonsylt på tårtbotten.

  4. Skopa upp Vit Choklad & Hallon och lägg på sylten, toppa med vispad grädde.

  5. Lägg på marsipanen.

  6. Toppa med en marsipan ros och florsocker.

  7. Servera och njut!

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

E-maila oss din bild
Föregående
Föregående

Glassdrink

Nästa
Nästa

Sommartårta