ALLA VINNER NÄR DU ÅTERVINNER!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och precis som rubriken lyder gynnas vi alla av att återvinna. Nu inleder vi samarbete med återvinningsappen Bower och sätter pant på alla våra förpackningar!

Bower är en app för smart och belönad återvinning som går ut på att konsument skannar streckkoden på en förpackning via Bower appen, återvinner den på en återvinningsstation och belönas med poäng. Poängen kan sedan användas som återbäring eller värdecheck för eget bruk, eller ges som en donation till välgörande ändamål, du bestämmer!

– Klimatfrågan är stor och otroligt viktig, för att vi ska komma framåt måste vi alla ta vårt ansvar och vara med och bidra på det sätt vi kan. Att ansluta våra förpackningar till Bower kändes som ett självklart val när möjligheten gavs, säger Katarina Mild, VD & ägare Lejonet & Björnen.

Bower har idag över 580 000 användare.

– Med Bower ser vi att vi kan möjliggöra en ökad återvinning av våra förpackningar. Utöver den självklara anledningen att återvinna finns det även ett ekonomiskt incitament för användarna. Dessutom kan man följa impacten både på en personlig och global nivå vilket jag tror skapar ett extra engagemang för användning, avslutar Katarina.

Så vad väntar du på? Ladda ner Bower appen och bli en av 580 000 användare som är med och stöttar vår planet!

Bower finns där appar finns.

Läs mer på www.getbower.com

Skanna, panta, bli belönad!
Föregående
Föregående

VI SES I HELGEN PÅ..

Nästa
Nästa

HÖSTLOVET FIRAS BÄST PÅ..