VI SES I HELGEN PÅ..

Comic Con och LEGO I Stockholm!

Höstlovet är i full gång och under helgen 3-5/11 går både Comic Con och LEGO av stapeln i Stockholm! Vi är på plats tillsammans med en av våra återförsäljare och serverar kulglass, milkshakes, våfflor och churros!  

Comic Con som i år har 10 års jubileum attraherar över 30 000 glada besökare till Stockholmsmässan. Föreläsningar, tävlingar och förstås meet and greet med kända personer inom film, serie, spel och Youtube står på agendan.

LEGO bjuder på en helt ny upplevelse för hela familjen! Friends arena förvandas till en färgsprakande värld gjord av LEGO. Här kan man skapa och bygga, titta på LEGO kreationer och till och med utforska framtiden genom LEGO hållbarhet. Stjärnspäckade framträdanden av Dolly Style och Theoz och förstås tävlingar.

- Vi jobbar varje dag aktivt med att öka medvetenheten om vårt varumärke och våra produkter. Detta genom bl.a. en ökad distribution till fler butiker, caféer och restauranger i landet. När vi deltar på stora event som i helgen, där människor från hela landet är besökare, får vi möjlighet att ge dem en upplevelse av vår glass, som vi vet hänger kvar länge i deras medvetande, säger Julia Mild, marknadschef Lejonet & Björnen.

Föregående
Föregående

LEJONET & BJÖRNEN ETABLERAR SIG I STOCKHOLM!

Nästa
Nästa

ALLA VINNER NÄR DU ÅTERVINNER!