LEJONET & BJÖRNEN ETABLERAR SIG I STOCKHOLM!

Nu har Stockholms nyaste glassbar på Mall Of Scandinavia öppnat – en mötesplats för alla åldrar där glass och upplevelse står i centrum!

Sedan 1977 har vi på Lejonet & Björnen tillverkat glass och sorbet av högsta kvalitet I Göteborg. Alltid med naturliga och noga utvalda råvaror, ett hantverk som kunderna verkligen känner smaken av. Under flera år hade vi tillverkning i Länna och har sedan dess en naturlig plats i stockholmarnas hjärtan. Vi finns representerade på livsmedelsbutiker, caféer och restauranger i Stockholm och gör nu en stor satsning på Mall Of Scandinavia.

– Vi har en önskan om att etablera oss än mer hos alla glassälskare i Stockholm. Många känner till Lejonet & Björnen så varumärkeskännedomen är relativt hög och vi vill fortsätta att utveckla den samt få fler personer att förälska sig i oss och våra goda produkter. En viktig del i vår utveckling är fler glassbarer med vårt koncept. En glassbar på en upplevelseplats som Mall Of Scandinavia är något vi länge sett framemot, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen.

Glassbaren ägs och drivs av Robert Karlsson, Askin Ünsal och Ibrahim Ishak, tre välkända namn inom glassbranschen i Stockholm.

– Två saker är viktiga för oss när vi inleder nya relationer. Vi vill att våra samarbetspartners, liksom vi, sätter kvalitet först. Det ska vara något extra, andas premium, när man besöker Lejonet & Björnen. Och det andra är förstås det familjära. Vi är ett privatägt familjeföretag i tredje regin och den familjära känslan ska alltid genomsyra vårt företag och våra återförsäljare. När jag träffade Robert, Askin och Ibrahim klickade det direkt, fortsätter Katarina.

Glassbaren på Mall Of Scandinavia ska vara en attraktiv plats att besöka. Här erbjuds kulglass, milkshakes och läskande glassmenyer. Enheten kommer att vara en av de första att erbjuda Lejonet & Björnens nyheter. Dessutom kommer de sälja glasstårtor som lämpar sig bra för kalas och företagsaktiviteter.

– Vi har valt att samarbeta med Lejonet & Björnen då dom enligt oss är det starkaste premiumvarumärket inom glassegmentet. Vi har genom åren jobbat med flera varumärken men detta känns genuint och rätt i tiden, dessutom är det helt svensktillverkat. Vi ser framemot att vara en del av Lejonet & Björnen och bidra på deras resa, säger Robert Karlsson, Ägare.

Lejonet & Björnen glassbar, Mall Of Scandinavia

Föregående
Föregående

DAGS FÖR VINTERNS STORA HÄSTFEST!

Nästa
Nästa

VI SES I HELGEN PÅ..