LEJONET & BJÖRNEN FÖRVÄRVAR ELLÖSKIOSKEN

Lejonet & Björnen förvärvar Ellöskiosken! Förvärvet blir vår fjärde egenägda glassbar.

Sedan 2015 har Irene Hellberg sålt glass från Lejonet & Björnen i Ellöskiosken. Kiosken som är belägen i centrala Ellös är en populär träffpunkt på Orust och välkänd bland såväl lokalinvånare som sommargäster.

Lejonet & Björnen går bra och håller ett starkt fokus på marknadstillväxt. Vi driver sedan tidigare Glassbarer i Göteborg, Lysekil och på Marstrand.

– Egna glassbarer är en viktig del i vår strategi. Här möter vi tusentals konsumenter från hela landet. Vi ser förvärvet av Ellöskiosken som en självklar tillväxt av Lejonet & Björnen. Det är en etablerad rörelse som kommer hjälpa oss att stärka vår position på västkusten, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen.

Glassbarerna i Göteborg, Lysekil och på Marstrand är välbesökta och har blivit en viktig del av Lejonet & Björnen. 

– Kunderna kommer till oss för vår goda glass & sorbet, men vi vill alltid ge dom det lilla extra. Glass i fokus men det är helhetsupplevelsen som skapar minnen och längtan tillbaka till oss, fortsätter Katarina.

Ellöskiosken erbjuder även spel, post och försäljning av bl.a. godis, mackor och bakverk.

– Dessa områden är nya för oss och jag är därför extra glad att Irene Hellberg med sin långa och samlade erfarenhet blir vår medarbetare på Ellöskiosken. Det kommer bli ännu mera fokus på glass förstås. Den får en tydligare plats och lite mer utrymme. Även en del nyheter som glassmenyer utlovas. Små förändringar är viktiga, vi vill att kunderna ska uppleva en skillnad när de besöker oss, säger Katarina.

Ellöskiosken övergår i Lejonet & Björnens regi 1 mars 2022 och kommer att ha öppet året runt som tidigare.

Föregående
Föregående

FRAMTIDENS SÄTT ATT DISTRIBUERA

Nästa
Nästa

NYÅRSBOMB – EN TRADITION SEDAN NOBEL