NYÅRSBOMB – EN TRADITION SEDAN NOBEL

Väntan är över och idag lanseras Lejonet & Björnens nyårsbomb för 2021. Det blir ett klassiskt smakmöte med ett kärt återseende.

Under 9 år agerade Lejonet & Björnen hovleverantör av glassbomber till Nobelfesten. En tradition de tagit vidare i form av en nyårsbomb som prytt nyårsfiranden i svenska hem sedan dess. Smakerna varierar från år till år, liksom de gjorde på Nobelfesten. Men vissa saker går aldrig ur tiden, tradition och exklusivitet, kommer därför alltid att känneteckna glassbomben.

– Grundidén med nyårsbomben är att den ska vara traditionell men samtidigt förstås tidsenlig. Den blir en bra kontrast till Limited Edition där vi är djärva och tar ut svängarna. Att kunna leverera båda utan att tappa sin identitet på vägen tycker jag är självklart för en premiumaktör 2021, och en del av vårt varumärkeslöfte. Det handlar om att överraska med nya spännande kreationer samtidigt som man står trygg i vem man är, säger Julia Mild, Brand Manager på Lejonet & Björnen.

Inför årets nyårsbomb utlovas utöver tradition och exklusivitet, också ett kärt återseende.

– Det enda vi älskar mer än att göra glassen, är att göra den för våra kunder. Det känns därför helt fantastiskt att låta en tidigare känd och efterlängtad smak i vår palett komma tillbaka, då jag vet att många kommer att bli glada, fortsätter Julia.

Årets kreation består av pannacotta & hallonsorbet.

– Pannacotta är en otroligt efterlängtad smak i vårt sortiment. Det är en len och krämig glass med en skön vanilj och kolaton. En glass som verkligen smälter i munnen och som ger dig njutning bortom lagom, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare på Lejonet & Björnen.

Jag har valt att kombinera den med hallonsorbet som ger en fräsch och krispig kontrast till glassen, fortsätter Anders.

Glassbomben är, liksom allt Lejonet & Björnen sätter sitt signum på, ett äkta hantverk. Alla bomber fylls för hand av kollegorna i Lejonet & Björnens produktion. Dekorationen sker även den för hand, där varje liten ros, pralin och skimmerkula är noga placerad för att ge den absolut bästa, vackraste och förstås godaste avslutningen på varje nyårsfirande.

Nyårsbomben kommer finnas i 6 och 12 bitar och går att beställa för hämtning på Lejonet & Björnen glasscafé på Danska Vägen 74 i Göteborg.

Föregående
Föregående

LEJONET & BJÖRNEN FÖRVÄRVAR ELLÖSKIOSKEN

Nästa
Nästa

Lejonet & Björnen - Guldsponsor till Team Rynkeby Göteborg