SAMARBETET MELLAN LEJONET & BJÖRNEN & TEAM RYNKEBY RULLAR VIDARE!

Lejonet & Björnen trampar för femte året i följd in som guldsponsor till välgörenhetscykellaget, Team Rynkeby.

Det är den 23:e gången som Team Rynkeby cyklar till Paris för att samla in pengar i kampen mot barncancer. Cykellaget, som idag består av 2349 motionscyklister och 505 servicedeltagare från olika länder, har i Sverige totalt donerat 308,7 miljoner kronor, där merparten har gått till Barncancerfonden.

- Att engagera oss är självklart, speciellt i projekt som jobbar för barn. Lejonet & Björnen ska vara den goda vännen som man alltid kan lita på, som står på barnens sida. Sedan 2012 jobbar vi med Ronald Mcdonald Hus i Göteborg och vi har även samarbete med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus och Hjärtebarnsfonden Väst, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen.

- Vi erbjuder god glass, på fler sätt än ett, men vi vill också vara med och göra gott. Vi lever efter uppfattningen att ingen kan göra allt, men alla kan göra något, vilket summan på 308,7 miljoner kronor verkligen bekräftar, fortsätter Katarina.

- Sedan attraheras vi av aktiviteten i sig – att flera lag runtom i Europa skapar en fysisk aktivitet, en rörelse tillsammans, för att bidra till fortsatt forskning om barncancer, avslutar Katarina.

- Huvudparten av pengarna går till att finansiera forskning inom barncancer. Barncancer är fortsatt den sjukdom som tar flest barns liv i åldrarna 1-14 år och det är allt för många barn som får allvarliga biverkningar av behandlingen, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige.

Föregående
Föregående

LEJONET & BJÖRNEN NÅR EN MILSTOPLE!

Nästa
Nästa

VI SÖKER CAFÉMEDARBETARE FÖR VÅR & SOMMARJOBB!