VI SÖKER NYA KOLLEGOR!

Vill du vara med och sprida lycka i Göteborg under våren och sommaren? Vi söker nu fyra personer till vårt team.

Du ska möta glassälskare på platser runt om i Göteborg och presentera och servera den godaste glassen. En upplevelse långt över det vanliga får du chansen att bidra till!

Vi som söker dig är Lejonet & Björnen och vi är ett familjeägt företag som erbjuder glass & sorbet av högsta kvalitet för alla smaker!

Som person älskar du glass. Och särskilt vår glass. Du är utåtriktad, har lätt för att presentera saker för nya människor, flexibel, lösningsorienterad och full av positiv energi som du vill förmedla till kunder.
Vi ser gärna att du är 20 år fyllda, har goda kunskaper i både svenska och engelska, och har tidigare erfarenhet av serviceyrke eller event.
Vi erbjuder minst 35h/vecka.

I jobbet ingår allt från upphämtning, utkörning och iordningställande av cykel och övrigt pop-up material för försäljning av glass. Du börjar och avslutar din arbetsdag på Lejonet & Björnens glassfabrik och lager i Högsbo.
B-körkort för manuell bil är därför ett krav.

Utöver ett tydligt schema med olika platser för olika dagars försäljning kommer du också få möjlighet att jobba på olika event som företaget har.

Visst låter det kul?
Sök tjänsten redan idag och hjälp oss att sprida glasslycka i hela Göteborg!

Ansök här

Nästa
Nästa

LEJONET & BJÖRNENS SATSNING FORTSÄTTER I NYTT DISTRIKT