LEJONET & BJÖRNENS SATSNING FORTSÄTTER I NYTT DISTRIKT

Lejonet & Björnen har ett tydligt mål. Att fortsätta växa och ta mer plats på den svenska glassmarknaden med sin premiumglass. Som ett steg i det utökar nu företaget sin säljkår med ytterligare en person.

- Vi har uppnått en milstople och kommit in på ICA centralt vilket är en fantastisk affärsmöjlighet för oss. Vi ska ta vara på denna möjlighet och leverera goda resultat, det gör vi bäst tillsammans med bra medarbetare, säger Katarina Mild, VD & Ägare, Lejonet & Björnen.

Den senaste tillsättningen i teamet är Hugo Johansson, som kommer att ansvara för försäljningen i Värmland, Dalsland och delar av Närke och Dalarna. Hugo har närmast jobbat med varumärken som Blå Band och Mrs Cheng mot dagligvaruhandeln.

- Vi ser stor potential att växa i området. Det är en intressant marknad där vi har en relativt hög varumärkeskännedom. Med Hugos närvaro, kunskap och engagemang är jag övertygad om att vi kommer att se fina resultat, säger Mia Nilsson, Försäljningschef, Lejonet & Björnen.

Lejonet & Björnen är centralt listade på ICA med sex artiklar. Övriga artiklar distribueras via ICAs flöde butikspack. Företaget levererar även till COOP, Hemköp, Tempo och City Gross i stora delar av landet.

Föregående
Föregående

VI SÖKER NYA KOLLEGOR!

Nästa
Nästa

GODA NYHETER OCH ETTSPÄNNANDE PRODUKTSEGMENT