En glassig kakdröm! Klassisk cheesecakebotten toppad med blåbärscheesecake glass med syrlig färskost, bitar av digestivekex och sylt gjord på svenska blåbär.

Blåbärscheesecake


Ingredienser cheesecakebotten:

  • 100 g smör

  • ca 35 digestivekex


Ingredienser dekorering:

  • 2 frp Blåbärscheesecake

  • Färska hallon

  • Färska blåbär

  • Digestivekross

Gör så här:

Räcker till flera serveringar.

  1. Cheesecakebotten:

    Smält smör och blanda digestivekex.

    Tryck ut i en form (20cm) med avtagbar kant.

    Låt stå i kylen i ca 30 minuter.

  2. Kula upp Blåbärscheesecake och lägg på cheesecakebotten. Toppa med färska hallon, blåbär och digestivekross.

  3. Servera och njut!

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

Föregående
Föregående

Chocolate Sundae

Nästa
Nästa

Whiskyfloat