Oväntat och djärvt. Och försvinnande gott.

WHISKYFLOAT


Ingredienser float:

  • 2 kulor Whiskyglass

  • 2 cl Mackmyra Svensk Ek

  • 2 dl Stout (gärna med chokladsmak)


Ingredienser dekoration:

  • Grädde

  • Valfri toppingsås

  • Hackad choklad

Gör så här:

1 servering.

  1. Vispa grädden lätt och finhacka chokladen.

  2. Ringla toppingsåsen i ett snyggt glas.

  3. Skopa upp 2 kulor Whiskyglass i glaset.

  4. Häll i Mackmyra Svensk Ek i glaset.

  5. Häll i stout i glaset.

  6. Toppa med vispad grädde och hackad choklad.

  7. Servera och njut!

Tips - prova gärna med choklad stout.

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

Föregående
Föregående

Blåbärscheesecake

Nästa
Nästa

Minipavlova med sorbet