Nu blir december ännu godare!

SUNDAE MED SMÖRSTEKA LUSSEBULLAR


Ingredienser sundae:

  • Saffran & Honung

  • Italiensk Vanilj


Ingredienser dekoration:

  • Grädde

  • Lussebullar

  • Smör, kanel & socker

  • Citronmeliss

Gör så här:

1 servering.

I det här receptet använder vi Saffran & Honung och Italiensk Vanilj

  1. Vispa grädden lätt.

  2. Skär lussebullar i mindre bitar och stek i smör.

  3. Blanda kanel och socker och vänd dom smörstekta lussebullarna i blandningen.

  4. Skopa upp 1 kula Saffran & Honung och 1 kula Italiensk Vanilj och lägg i ett fint glas.

  5. Toppa med vispad grädde, smörstekta lussebullar, kolasås och citronmeliss.

  6. Servera och njut!

Glass som används.

Glass som används.

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

E-maila oss din bild
Nästa
Nästa

Pepparkakscheesecake med en twist