GODA NYHETER OCH ETTSPÄNNANDE PRODUKTSEGMENT

Våren är här och med den kommer glassiga nyheter! Lejonet & Björnen lanserar idag flera spännande smaker och ett nytt produktsegment.

Glassmästare Anders Lejonbjörn har spenderat tid i sitt provkök för att laborera fram konsumenternas nya favoritsmak. Efter en mix av trendspaning och egna idéer kokade Anders ihop flera olika smaker som presenterades för företagets smakpanel, och landade därefter i två som nu lanseras på marknaden.

– Vi är en superpremium aktör på den svenska glassmarknaden och smakerna vi lanserar ska alltid ha sitt ursprung i det då det är en stor del av vår identitet. Det är också viktigt att det är smaker som vi tror på, som vi ser har en potential att jobba sig in bland våra bästsäljare, säger Anders Lejonbjörn, Glassmästare, Lejonet & Björnen.

Årets nyheter är Vitchoklad & Hallon och Kanderade Mandlar.

– Valet av råvaror är viktigt och jag lägger stort fokus vid att hitta för oss rätt leverantör. Den vita chokladen som utgör basen i glassen kommer från Malmö Chokladfabrik, och kompletteras av en syrlig hallonsylt från den exklusiva svenska sylttillverkaren Torfolk. Denna glass är verkligen något alldeles extra, fortsätter Anders.

Kanderade mandlar är en krämig mandelglass med hela, ekologiska kanderade mandlar från Sicilien.

– Resultatet är inget annat än magi, fortsätter Anders.

Utöver de två nyheterna i det ordinarie sortimentet lanseras också ett nytt produktsegment; temasmaker.

– Här är vi kreativa i mindre skala och lanserar korta batcher som lever så långt lagret räcker. Det ger oss möjlighet att testa av smaker och vara snabba på trender. Det är också ett kul inslag för våra egna glassbarer som erbjuder över 40 olika smaker och som har en stor stammisbas som besöker oss ofta, avslutar Anders.

Smakerna lanseras på glassbarer, caféer och restauranger i hela landet under mars månad

Föregående
Föregående

LEJONET & BJÖRNENS SATSNING FORTSÄTTER I NYTT DISTRIKT

Nästa
Nästa

LEJONET & BJÖRNEN NÅR EN MILSTOPLE!