Sött och crunchy - denna dessert har allt du önskar!

PEPPARKAKSCHEESECAKE MED EN TWIST


Ingredienser cheesecakebotten:

  • 100 g smör

  • ca 35 pepparkakor


Ingredienser dekorering:

  • 2 frp Saffran & Honung

  • Granatäpple

Gör så här:

Räcker till flera serveringar.

  1. Cheesecakebotten:

    Smält smör och blanda pepparkakor.

    Tryck ut i en form (20cm) med avtagbar kant.

    Låt stå i kylen i ca 30 minuter.

  2. Kula upp Saffran & Honung och lägg på cheesecakebotten.

  3. Toppa med granatäpple.

  4. Servera och njut!

Glass som används.


VÄRD ATT DELA

Skicka gärna in bilder på hur din dessert blev, så uppdaterar vi galleriet nedan med era kreationer.

E-maila oss din bild
Föregående
Föregående

Sundae med smörstekta lussebullar

Nästa
Nästa

Affogato